Ако желаете и вашата статия да се появи тук,моля пишете ни: streetracebg@abv.bg

петък, юни 10, 2011

Автосалон София 2011 отвори врати

Днес се състоя официалното откриване на Автомобилен Салон София 2011, на което журналисти и гости на салона имаха възможността да видят най-новото на автомобилната сцена.

Редица експонати са показани за първи път в България на автосалона в София, но най-голям интерес предизвика представянето на китайската марка Great Wall, която както знаете стартира производство на три свои модела в Ловеч още тази година.

Интерес предизвика и щанда на Mercedes-Benz, където редом с най-новите модели на марка, са представени и 125 години история, чрез концепцията F800 Style и реплика на първия в света моторен автомобил от пионерите Готлиб Даймлер и Карл Бенц - патентования през 1886г. Patentwagen.

Точно срещу тях Peugeot показва двойния шампион в Льо Ман през 2009 - болидът Peugeot 908, който позира в компанията на напълно електрическия iOn и останалите нови предложения на фреската марка.

Напълно електрически модел показа и Renault в лицето на Fluence Z.E., който пристигна в България специално за салона.


Автосалон София 2011 е отворен за посетители от 11.06.2011 до 19.06.2011 година. Припомняме, че цената на редовния билет е 6 лв., а за пенсионери и учащи – 3 лв. Деца до 7-годишна възраст влизат безплатно. Над 50 премиери, зрелищни концепции, състезателни модели и колекционерски експонати.

Пълната информация можете да видите: тук

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Възникна грешка в тази притурка